Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

visul unei lumi

Interpretare vis: visul unei lumi

  Gina
  09-07-2009

Actiunea incepe in casa in care stateam inainte ca parintii mei sa se fi despartit.
Eu eram in pijamale si apoi trebuia sa ma schimb. Le-am dat jos pe dos si mama mea care era prin zona m-a certat si mi-a zis ca nu e bine sa le dau pe dos.
Apoi mi a zis ca a facut cateva modificari in camera mea si ma ruga sa ma duc sa vad. Camera in care intru e un pic diferita de ceea ce era inainte, e foarte luminata, fereastra e larg deschisa, mobila noua e de o splendoare nemaivazuta, e de culoare neagra si are un design pe care eu nu l am mai intalnit, e deosebita. Patul e negru, in jur mai e o masa de sticla, un scaun si cateva alte chestii deosebite. In tot acest timp mama imi zicea ca tot ce a facut a fost pt mine, iar eu ca de fiecare data i am zis ca degeaba se mai chinuie sa mai faca cate ceva pt ca nu are rost, eu niciodata nu ma voi putea bucura de ele pt ca locul meu nu este in acea casa si e in zadar ce face.
In acest timp pe fereastra intra un greiere, nu dupa mult timp vine o pasare care incerca sa il manance si il ia in cioc, eu repede ma duc spre ea si ea nu da semne ca ar vrea sa plece, ci e foarte blanda, fericita iau greierele si ii salvez viata. Apoi urma o masa festiva la care trebuia sa merg, era o incapere mare, o masa bogata la care erau mult barbati, unii erau chiar draguti, dar eu nu ii cunosteam, si nici nu ii mai vazusem vreodata. Vorbeam cu ei si in tot acest timp ma mutam pt ca nu aveam loc pe scaune, deoarece veneau din ce in ce mai multi si eu le faceam loc. Si asa se termina visul meu pentru ca se facuse dimineata si a sunat ceasul..

Interpretare vis (1)

avatar

Albu    •    07-01-2010

Interpretarea catorva elemente:
PASARE: aspiratie catre libertate, cautare interioare, capacitatea de a alege, veste de departe, universul te sustine in ceea ce faci;


PAT: oboseala cronica, ti se pare ca tot ce faci nu aduce rezultatele scontate


GREIERE: barfe, probleme la locul de munca, conversatii si discutii inutile, pierderea vremii si lancezeala.

MAMA: eu-l tau interior, iubirea ce iese la iveala, esti cuprins de un sentiment coplesitor de duiosie, dragoste, nevoia de a te iubi pe tine insati/insuti, dorul de mama, nevoia de afectiune, grija si imbratisare, dorul fata de copilul interior, dorinta de a fi protejat, dor si dorinta de a o vedea, devii constient de iubirea ce este adapostita in tine, nu conteaza cine ia in vis chipul mamei, ceea ce conteaza este sentimentul resimtit; mama este simbolul fertilitatii, al dragostei, al exprimarii emotionale, a grijii fata de cei din jur.

MASA: solida – stabilitate, esti stapan pe tine, te simti capabil sa faci orice, bucurie, bani; plina de bunatati – crearea de legaturi, de noi relatii si imbunatatirea relatiilor cu familia, accent pe imaginea sociala, nevoia de a regasi mediul familial asa cum il stiai.



FEREASTRA: deschisa- speranta in viitor, optimism, inteligenta si viziune completa asupra unor situatii

BARBAT: veste, ceva nou va intervene in viata dvs si va fi spre bine. Barbat tanar – bucurie dar si lipsa de precautie.

SCAUN: in vis scaunul este semn de autoritate, semnifica puterea, poate vi se face dreptate intr-o problema ce necesita o solutionare cat mai urgenta, daca erati implicat intr-un proces sau o problema legala ce necesita solutionarea doar pe cale juridica acum este momentul rezolvarii, daca ati intrat intr-o incurcatura din care nu sperati ca veti mai iesi, cineva din cadrul juridic sau cu o autoritate mult mai mare decat a dumneavoastra va va sari in ajutor.

PIJAMA: stare de epuizare, dorinta de a lancezi, de a nu fi bagat in seama. Perioada proasta.

LUMINA: simbolizeaza aflarea unui adevar, sperante noi se intrevad in solutionarea unei probleme, este o perioada ce poate fi fructificata intens oportunitatile, aveti un curaj nebun de a continua oricare ar fi piedicile, excesul de zel nu este in detrimentul dumneavoastra, acum, nimeni si nimic nu va va putea impiedica sa va declarati sincer si raspicat simtamintele.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-scoala.jpg - daca ne referim la etimonul grec skhole insemna la inceput timp liber, o adunare amicala, apoi reuniune savanta. Dupa cat…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scoala
interpretare-vise-unicorn.jpg Simbolul magiei, al lumii fanteziste, unicornul inseamna ca atunci cand visezi un inorog e posibil sa ai foarte mult succes…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Unicorn
interpretare-vise-copil.jpg - nu este un vis bun; - viata cu copii mici in societatile de demult era grea si plina de lipsuri; teama…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Copil
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri