Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

sarpele din vagin

Interpretare vis: sarpele din vagin

  Alexandra
  29-01-2010

Am visat ca fata mea imi scotea un sarpe negru de aprox 1 m lungime,si gros de aprox 2 degete si subtire la coada, din vagin,k am vazut cand mi l-a scos.Apoi m-am uitat in vagin si am vazut k sunt viermi mari albi cum sunt caretii.Oare ce semnificatie are visul acesta?

Interpretare vis (9)

avatar

antihero    •    31-01-2010

Draga Alexandra, uneori visele sunt refulari ale dorintelor noastre ascunse, cum ar spune Freud. Te sfatuiesc sa nu mai vizionezi filme xxx cu negri si cu castraveti mari. Toate cele bune.

avatar

nicoleta    •    05-02-2010

sarpele in vis nu e bun.. poate fi ar fi bine sa mergi sa iti faci niste analize ginegolocice

avatar

corina    •    05-02-2010

Asa cum zice Nicoleta visul tau ar putea indica o boala ginecologica,sarpele si viermii sunt niste semne negative

avatar

Doina    •    05-02-2010

Neaparat trebuie sa mergi la ginecolog. Viermii reprezinta boala. De fapt ,dupa cum stim , viermii se hranesc cu carne moarta, care nu ne mai foloseste, astfel contribuind la ciclul natural al vietii. Aparitia lor(in vis) intr-o anumita zona poate indica, ca ceva acolo nu mai functioneaza, sau dimpotriva, ceva acolo e in plus si nu-ti foloseste(ex. chist). Nu vreau sa te sperii, nu sunt medic, dar vreau sa te fac serioasa si sa mergi la un control. Acest vis nu este bun, e mai bine pt linistea ta sa-ti faci un control. Numai bine.
@ antihero: nu stiu ce cauti pe acest site. Iti doresc numai cosmaruri perverse, asa cum esti si tu.

avatar

ioana    •    07-02-2010

am visat ca mergeam pe drum intr-o caruta trasa de un cal alb. Era iarna iar oe drum intalneam copii mici cu capul taiat si plini de sange. Iar cand am ajun la destinatie ( cabana in padure) am baut apa limpede si rece dintr-o galeata. nu eram singura, ci cu doua prietene.Acolo era gheata pe care o cunostinta se tot chinuia sa se dea cu patinele dar nu reusea ca gheata se topea.

avatar

snack    •    29-10-2010

mai inseamna si ca esti o curva penala !!! la fel ca toate fiintele umane de sex feminin!!! multumesc!

avatar

monica    •    10-12-2010

Sarpele inseamna sexualitatea ta.Probabil gandesti ca fiica ta este o piedica in inmplinirea sexualitatii tale.

avatar

dana    •    11-12-2010

cand eram insarcinata cu baialul meu, am visat ca taiam serpi pe burta undeva intr-un beci.dupa ce am nascut bietelul meu avea \"buza de iepure\" .acum e bine, l-am operat dar gandesc , ca visul ala a fost prevestitor. va pup si aveti grija de voi!

avatar

masa    •    04-05-2014

am visat ca aveam in partea intima 3 viermi de lungime unui deget,albi,2 i-am scos di vagin si unul din uretra :(,! pe unul il omorasem dar ceilalti doi doar ii inalturasem fiind inca vii pe podea! ce poate semnifica? tin sa precizez ca eu am o afectiune in partea de jos de mic copil!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-vagin.jpg Vaginul inseamna aspectele neexplorate ale laturii tale feminine, dar si nevoi sexuale.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Vagin
interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun
interpretare-vise-macelar.jpg - semn bun, de bucurie; - visul acesta poate prevesti o surpriza; te vei intalni, pe neasteptate, cu cineva pe care nu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Macelar
interpretare-vise-sarpe.jpg - sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sarpe

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri