Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

caine salvat de la inec

Interpretare vis: caine salvat de la inec

  laura carmen
  23-05-2015

Am visat ca am fost la un rau cu cainele meu si fratele meu.Cainele. cand a vz apa vroia sa sara dar fratele meu l-a impins si a cazut f.brutal parca printre bolovani si eu i-am sarit in ajutor dar cand am reusit sa il scot era grav ranit cu coada rupta si plin de sange si cautam disperat un veterinar sa il ajute....in fine. groaznic.Ce o fii insemnand?

Interpretare vis (1)

avatar

Florentina lazar    •    12-04-2022

Am visat  o apa curgătoare, chiar in satul bunici mele .Era o zi însorită in care mă relaxam cu caței mei pe langa vale ,totul era foarte frumos doar că din păcate am  zărit cățelușa chiuawa se sbatea saracuta la fundul apei atunci nu am ezitat nici o clipă nu stiu să înot dar tot am sărit în ajutorul ei ,am scos-o  la mal am inceput manevrele de resuscitare ,vedeam cum iese apa din gurița ei dar nu mai respira atunci eu m-am speriat tare si am inceput  sa plâng chiar îmi pierdusem cumpătul tremuram si chiar mai rau ....!
Dar la un moment cățelușa mea și a revenit si cumva din spatele meu a apărut Ea "Reyna!  of câtă bucurie am simtit îmi gângurea la fel ca un bebeluș  ,In acest vis am simtit cu aceeași intensitate ambele momente ! când credeam că a murit dar si ca ea și-a revenit ca prin miracol.
Vă mulțumesc anticipat ..!

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-lumanare.jpg - noroc in dragoste. Arde - semn bun; Se stinge - te poti astepta la necazuri; Faci lumânări - semn de câștig; - candva,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lumanare
interpretare-vise-soparla.jpg - vei avea de-a face cu oameni de treaba; - in raport cu sarpele, soparla apare ca un animal placut, nefiind periculos…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Soparla
interpretare-vise-fus.jpg - semn rau, va muri repede cineva, caz de moarte apropiata; - rotindu-se, fusul va aduna pe el firele smulse, pe incetul,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Fus

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri