Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

extraterestrii printre noi

Interpretare vis: extraterestrii printre noi

  eva eva
  15-07-2021

Ieri noapte am avut un vis tare ciudat: se facea ca extraterestrii imprumutau corpurile unor oameni cunoscuti pt a avea o experienta umana in aceste corpuri,nu le faceau rau dar oamenii aceeia nu mai semanau cu "originalul" iar eu ma ascundeam de frica sa nu mi se întâmple si mie.
La un moment dat unul dintre extraterestrii a venit la mine si s-a uitat cu o privire blânda,era mult mai înalt decât noi,avea gâtul cam lung,ochii albastrii deschis,fara par,pielea incretita si aspect subtire,astenic.Uitându-se la mine mi-a transmis nonverbal ca nu ne vor răul,ci doar sunt curiosi sa vada lumea prin ochii nostrii.In momentul acela m-am trezit ingrozita si oripilata de ideea in sine.

Interpretare vis (1)

avatar

Envie Envied    •    18-08-2021

Există speculații cum că noi trăim într-un univers virtual, și că extratereștrii au pus stăpânire pe omenire, dar spun ei că am fi prea periculoși să trăim într-un univers real, așa că ne-au pus în acest univers. Eu însă zic să nu te gâdești la treaba asta, și să judecăm logic, extratereștrii nu există, din moment ce nu au fost văzuți de nimeni, nimeni nu știe cum arată un extraterestru, tot ce vezi în filme, pe internet, sunt doar interpretări. Dacă te pasionează viața în spațiu, și urmărești adesea diverse documentare sau anime-uri cu extratereștrii, de acolo s-ar trage visul.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-legume.jpg - sanatate, puritate, naturalete, siguranta, liniste; Le vezi - potrivit unor explicatii mai noi, vei avea parte de munca grea, iar rezultatele…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Legume
interpretare-vise-codru.jpg Des - vei fi inconjurat de oameni multi; De stejar sau gorun - vei scapa dintr-un necaz; - printre copaci puternici, intotdeauna…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Codru
interpretare-vise-lumina.jpg Tii in mana o lumina - de vei visa ca tii in mana o lumina, o faclie, e semn bun, mai ales…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Lumina
interpretare-vise-moarte.jpg Lina - terminarea unui ciclu sau a unei etape, ducerea la bun sfarsit a unor situatii, fara piedici si fara…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Moarte

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri