Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

la cine sa mai apelez?

Interpretare vis: la cine sa mai apelez?

  kahlan
  22-07-2010

Ieseam de la scoala cu prietena mea cea mai buna L. si iubitul meu A., care in viata reala nu este iubitul meu. Era seara si foarte intuneric. Nu stiu de ce am decis sa luam toti un taxi cand stam in locatii total diferite ale orasului. Ne-am urcat si nu stiu de ce, am vrut sa ma dau jos, pentru ca imi era frica de ceva. Am mers singura foarte putin timp si am decis ca mai bine ar fi trebuit sa merg cu ei.Am ajuins pe o strada unde am gasit taxiul lor. Am urcat iarasi. L. era acolo si am intrebat-o unde e A. Mi-a zis sa intorc capul. Dar nu era A., ci o persoana care mi-a provocat frica de cum am vazut-o. Am inceput sa alerg si el dupa mine. Am ajuns intr-o piata, care era imposibil sa existe , pentru ca locatia ei nu era acolo. In fine. Am gasit o femeie ce purta o rochie verde, foarte frumoasa, nimic din ea nu imi mai aduc aminte Ea m-a ajutat. Intre timp, cel de care fugeam a ajuns acolo si ma tot urmarea sa vada ce fac.Am reusit sa o sun pe mama. M-a certat, si nici macar nu m-a lasat sa ii spun tot. Mi-a zis ca va veni dupa mine, insa mi-am dat seama ca nu se va grabi sa vina dupa mine . Nu a mai ramas nimeni in piata decat eu si acea femeie. Si iarasi a aparut el, insa cu 2 femei care aveau pistoale.Am vrut sa alerg, dar cand am privit mai bine, am vazut un mare centru comercial din oras, care nu avea ce cauta acolo unde eram eu, pentru ca el se afla in partea cealalta a orasului. Am inceput sa alerg, cu o viteza neobisnuit de mare. Am intors capul o fractiune de secunda si am vazut glontul cum aproape m-a atins. Si tot alergam, era un labirint si nu am mai privit in urma, sa vad unde sunt cei care ma urmareau. M-am trezit foarte speriata. Am mai avut vise, insa niciunul nu mi-a provocat asa teama. As vrea foarte mult sa imi spuneti ce parere aveti despre visul meu.

Interpretare vis (2)

avatar

pusha    •    22-07-2010

Ti-ar place ca A. sa fie prietenul tau? Daca da , probabil ca prietena ta L. nu va permite acest lucru sa se intample . Totusi acea femeie buna si fumoasa( poate ingerul tau pazitor), te va ajuta cumva.

avatar

bD    •    22-07-2010

Urmez linia lui Pusha si-ti spun ca in interiorul tau esti indragostita de acest baiat chiar daca este iubitul prietenei tale. E o mare lupta in subconstientul tau intrucat ti se pare un lucru nefiresc dar pana la urma instinctul invinge, cred ca il vei avea pe acest baiat.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-canta.jpg - intristare mare, poate boala, poate chiar moarte; In societatile vechi, unde viata era foarte grea, iar momentele de bucurie foarte rare,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Canta
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-brat.jpg Puternic, sanatos - putere de munca, actiune, initiativa, dinamism, energie fizica, rezistenta, solicitari profesionale; Ranit, slab - oboseala, probleme…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Brat
interpretare-vise-poame-fructe.jpg - viata indelungata; - apropierea de natura, de cele bune ale Mamei Natura, era considerata, chiar si in vechime, ca foarte importanta…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Poame, fructe

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri