Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

nu stiu de ce.

Interpretare vis: nu stiu de ce.

  brigitta
  08-12-2009

de foarte multe ori visez cu fostul iubit ,nu visez rele.dar ma deranjaza.neam despartit acum 6-7 ani si nu am mai vb de atunci numa o singura data,lam mai vazut de 2-3 ori mai din departare.am visat o data ca avea o masina rosie.si cand la intalnit in realitate avea acea masina.nu stiu de ce il visez mereu????

Interpretare vis (1)

avatar

irina    •    11-12-2009

Te-ai gandit vreodata, ca inca nu te-ai impacat cu gandul despartirii, poate ca ti-i fi dorit sa ti legatura sau poate mai esti curioasa de viata lui, este posibil ca ceva sa mai fie acolo ,daca il visezi nu pot spune ca sunt sentimente ,dar cu siguranta ceva inca mai exista, masina poate semnifica de asemenea prin culoarea sentimente de iubire pasiune pe care ai vrea sa le mai simta si poate faptul ca ai vrea sa fie reciproc.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-nacela.jpg - daca visez este semn ca te asteapta drum lung…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Nacela
interpretare-vise-sofer-soferie.jpg - paguba de bani vei avea, daca te visezi conducand o masina de tonaj mare; - daca visezi, insa, ca te duce…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sofer, Soferie
interpretare-vise-guvernare.jpg Functie inalta - vei avea parte de dusmanie; - invidiosii nu mai incap de tine; probabil stiu ei de ce.…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Guvernare

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri