Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Șoareci

Interpretare vis: Șoareci

  Dragoș
  21-04-2023

Am visat niște șobolanii sau șoareci nou născuți fără păr, erau cel puțin 6 și erau într-un cuib de paie și se mișcau

Interpretare vis (2)

avatar

Enia    •    27-05-2023

Iată câteva interpretări posibile:

Începuturi sau proiecte noi: Nou-născuții din vis pot simboliza începutul unor proiecte, idei sau relații în viața ta. Aceasta poate indica faptul că ai oportunități noi și că îți propui să le explorezi. Cuibul de paie poate sugera un sentiment de caldură și siguranță în jurul acestor începuturi.

Fragilitate și vulnerabilitate: Șobolanii sau șoarecii nou născuți fără păr pot fi simboluri ale fragilității și vulnerabilității. Poate că te simți expus sau nesigur într-o anumită situație sau relație din viața ta. Visul poate fi o reflectare a anxietății tale legate de aceste aspecte și poate indica nevoia de a te proteja sau de a căuta sprijin pentru a face față emoțiilor tale.

Multiplicitate sau supraaglomerare: Prezența a cel puțin 6 șobolani sau șoareci în vis poate sugera o simbolizare a unui număr mare sau a unei supraaglomerări în viața ta. Acest lucru poate indica o situație sau o problemă care te copleșește sau te face să te simți coplesit. Poate fi un semn că trebuie să faci față unor responsabilități sau sarcini prea multe sau prea mari.

Curiozitate sau investigare interioară: Șobolanii și șoarecii sunt adesea asociați cu curiozitatea și investigarea. În acest context, visul ar putea reflecta dorința ta de a explora mai profund anumite aspecte ale personalității tale sau ale vieții tale. Poate fi un semn că te simți atras să descoperi mai multe despre tine sau despre lumea din jurul tău.

avatar

Elena    •    09-06-2023

Șoarecii sunt sarcina șobolan e sarcina cu băiat ori tu ori auzi de cineva cunoscut

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-barza.jpg - un nou început, începerea unei noi etape în viata ta; - se vesteste o nunta sau un botez; - musafiri, vesti;…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Barza
interpretare-vise-parfum.jpg - daca unele parfumuri erau oferite in onoarea zeilor, istoricii contemporani sunt de acord ca ele erau folosite odinioara pentru a…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Parfum
interpretare-vise-paie.jpg - e bine sa visezi, caci inseamna bogatie; - daca ard, e semn de paguba. - potrivit explicatiilor moderne, paie de vei…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Paie
interpretare-vise-randunica.jpg - vesti bune, de innoire si renastere, curand ceva nou se va intampla, sperante noi, esti in fata unui nou inceput,…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Randunica

Vise interpretate

    Vise postate care au legatura cu Șoareci

  • avatar
    Șoareci
    Dragoș   |   27-05-2023
  • avatar
    -
    Amalia Sofronescu   |   19-11-2014
  • avatar
    ?
    stoica madalina florentina   |   11-05-2009
  • avatar
    x
    alinutza   |   05-05-2010
  • avatar
    ,,
    nicoleta   |   05-02-2010
  • Vise interpretate  

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri