Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Om invelit in crarcef alb

Interpretare vis: Om invelit in crarcef alb

  Mariana Constanța
  25-03-2023

L-am visat pe tata invelit intr-o panza alba, doar capul i se vedea. Era urcat pe un televizor vechi, dar stins. Apoi a cazut de pe televizor si s-a sfărâmat.

Interpretare vis (1)

avatar

Ana    •    12-04-2023

Acest vis poate avea mai multe interpretări, în funcție de contextul și simbolismul personal al celui care l-a avut. În general, însă, tata poate reprezenta autoritatea, protecția și siguranța în viață.

Faptul că tata este învelit într-o pânză albă ar putea sugera o imagine a sa ca fiind vulnerabil sau fragil, poate chiar simbolizând moartea sau pierderea lui. A fi urcat pe un televizor vechi și stins poate sugera un sentiment de inutilitate sau de învechire, în legătură cu imaginea tatălui tău sau cu relația ta cu el.

Căderea tatălui tău și sfărâmarea acestuia în vis poate fi interpretată ca o frică de pierderea lui sau de a nu fi capabil să-l protejezi, sau poate fi o imagine a ta care încetinește sau chiar pierde legătura cu propriul tată și cu valorile și tradițiile familiei. Este important să reflectezi la aceste simboluri și să încerci să îți dai seama care ar putea fi semnificația lor personală pentru tine și pentru relația ta cu tatăl tău.

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-televizor.jpg - te expui prea mult si, din acest motiv, vei pati o rusine; - face referire la imaginea ta asupra lumii, ce…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Televizor
interpretare-vise-panza.jpg Panza alba/panza de in a înălbi - e semn de durere sau moarte; - o panza a mortii, a tristetii, aparuta in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Panza
interpretare-vise-paianjen.jpg - semn de noi oaspeti; - vis cu noroc; Omori un paianjen - daca visezi ca omori un paianjen, vei avea bucurii; Paianjen…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Paianjen
interpretare-vise-aparat.jpg - radio - evenimente la care nu participi, dar care te intereseaza; vei auzi vesti; - televizor - evenimente deosebite la care…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Aparat

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri