Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

Paduchi mari si multi

Interpretare vis: Paduchi mari si multi

  Alin
  18-11-2013

Sunt intrun oras undeva mai la periferie cu sotia si dam peste niste tigani ei fugim luam un autobuz, dar in el sunt si ei. In timpul calatoriei ei vin la noi si unul di ei este dezbracat pe jumate si plin de paduchi mari si rosii si tot sar pe mine orunde m- as muta este plim de paduchi si ma tot scutur de ei dar ma tot umplu de ei pe haine .

Interpretare vis (3)

avatar

Iris    •    18-11-2013

Visul tau prevesteste ca vei castiga niste bani, niste bani buni - cum se zice. Din pacate cum ii castigi asa ii vei pierde, tiganii inseamna paguba in vis, iar paguba asta pare sa se tina scai de tine.

Eu una sper ca ii vei cheltui cumva, fara sa fii pagubit... succes!

avatar

Andreea Bașoğlu    •    09-03-2014

Eu am visat ca dormeam si m_am trezit din somn pentru ca ma scarpinam groaznic in cap si l_am trezit pe sotul meu sa se uite în capul meu și el mi_a zis ca am niste păduchi mari si roșii în cap si ma simteam foarte prost pentru ca mi_a lasat de inteles ca sunt din cauza la necuratenie si imi era foarte teama sa nu aiba și fetița mea ca în vis erau foarte periculoși si plini de microbi și imi era teama sa nu pățească ceva fata mea și apoi mi_at dar cu o solutie în cap sa scap de ei si ma pieptanam si așa m_am trezit dar urma sa ma uit si la fetita mea în cap dupa ce ma curatam eu imi puteti spune ce inseamna?o zi bună!

avatar

natalia    •    04-11-2015

Am visat ca ma uitam la copiii mei in cap si am vazut multi paduchi misunind ,nu i-am ucis

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-paduchi.jpg - semn de castig insemnat, noroc; - un vis formidabil, nu te ingretosa, ti se prevesteste bogatie; - unii cunoscatori intr-ale viselor…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Paduchi
interpretare-vise-zapada.jpg Credem cu mare usurinta ca zapada simbolizeaza albeata imaculata, puritatea, fecioria neprihanita. Dar, nu acesta este simbolismul cel mai frecvent in…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Zapada
interpretare-vise-caine-catel.jpg - fidelitatea fata de stapanul lui este aproape intotdeauna luata in calcul la interpretarea acestor vise. Conform experientei mele, orice vis…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Caine, catel
interpretare-vise-arbore.jpg - arborele este si el simbolul vietii, putand fi comparat cu o axa cosmica ce leaga trei domensiuni: isi ancoreaza radacinile…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Arbore

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri