Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

ruda moarta

Interpretare vis: ruda moarta

  onutzza08
  13-02-2013

de ceva timp imi tot visez bunicul care a murit de curand,prima data l-am visat pe un pat sau un mormant nustiu sigur in jurul lui erai caramizi albe si el era intins si l.am intrebat daca e bine si a dat din cap apoi m.am intors si a disparut si am inceput sa strig tataie ai murit de multe ori .alta data l.am visat intins in pat cu picioarele pe perete era imbracat cu ceva alb si cu o vesta crem si mai avea in cap o sapca.l.am visat odata ca statea pe scaun si imi dadea o farfurie de clatite.ultima data cand l.am visat era pe canapea si langa el mai era un copil apoi eram eu .as vrea sa stiu ce semnificatie au aceste vise.

Interpretare vis (3)

avatar

BQ    •    13-02-2013

In general visele in care apar persoane dragi, apropiate, decedate inseamna ca iti este dor de acea persoana, subconsitentul o vrea in viata, tu vrei sa poti sa vorbesti cu ea. Prin intermediul viselor amintirile cu cei dragi, care nu mai sunt printre noi devin vii. Parerea mea este ca trebuie sa ne bucuram ca putem sa-i visam si sa-i avem intr-un fel aproape.

avatar

Ana-Maria    •    09-04-2015

Salut!Bunelul meu a decedat cu 2 saptamini in urma...tot timpul asta nu l-am visat dar noaptea trecuta l-am visat in camera lui in pat sau in sicriu si a inviat ,era bucuros barca nici nu era bolnav a vorbit si cu mine .Spuneti-mi ce inseamna ?

avatar

Catalina    •    23-08-2015

Varul meu a murit acum ceva timp...l-am visat atunci dupa moarte,de doua ori,dar nu mi-a vorbit.Acum doua nopti l-am visat cand imi vorbea despre moartea lui...dar nu mai stiu sigur ce zicea!Ce inseamna asta?

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-noroc-sansa.jpg - Daca in vis esti fara noroc(ai ghinion), inseamna ca iti plangi de mila. Dai vina cu repeziuciune pe altcineva pentru…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Noroc, sansa
interpretare-vise-prietenie-prieten.jpg - vei avea parte de intristare, de suparare; - probabil ca esti deja tulbure din punct de vedere sufletesc, iar visul vine…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Prietenie, prieten
interpretare-vise-gravida-insarcinata.jpg - castiguri din afaceri, dar si tot felul de sacaieli, de momente neplacute care fac, nu o data, sa ti se…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Gravida, insarcinata
interpretare-vise-scaun.jpg - daca il vezi in vis, e semn de autoritate si putere; cu cat scaunul e mai frumos, mai impozant, cu…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Scaun

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri