Dictionar de vise. Interpretari vise. Pe acest site gasesti un dictionar complet cu interpretarea visurilor tale. Cauta visul tau si afla-i semnificatia, talmacirea sau insemnatatea!
Dictionarul tau de vise online. Afla acum intelesul visului tau! Adauga visul si vom incerca sa-l interpretam impreuna. Interpretare vise.

Dictionar de vise • Visul tau incepe cu litera:
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Z
interpretare-vise-

26.August.2016

Interpretare vis: 26.August.2016

  Maria
  30-05-2016

Ma consider o persoana pragmatica. Nu ma intereseaza subiectele ezoterice sau horoscopul in general, iar noaptea am un somn fara vise sau visez lucruri pe care a 2-a zi le uit.

Totusi, pe 3 sau 4 ianuarie anul acesta, am avut un vis atat de clar si parea atat de real incat in dimineata urmatoare m-am trezit destul de bulversata de tot ce se intamplase. In prezent, gandul catre acel vis nici acum nu-mi da pace si de atunci tot caut ce poate insemna, sper sa ma ajutati sa descopar despre ce e vorba :)

In vis se intampla in asa fel incat, la un moment dat, cineva nevazut mi-a pus in maini Biblia. Curioasa, am deschis-o mai spre sfarsit, iar pe pagina din dreapta, scria clar, cu rosu, mare, titlul: 28.08.2016. Mai jos, ca intr-un articol, niste lucruri legate despre aceasta data. Cuvintele erau clar scrise, dar din pacate nu le-am memorat... Stiu doar ca citisem ceva foarte rau, foarte grav si totodata important legat de aceasta zi.

In dimineata zilei urmatoare, m-am trezit fara sa vreau cu gandul acesta, ca si cand cineva mi-ar fi spus: "Trebuie sa astepti aceasta data importanta". Ce-ar putea sa insemne? Ce inseamna biblia in acest caz?

Am cautat sa nu ma mai gandesc la acel vis... Si intr-adevar a urmat o perioada de liniste. Sunt o persoana calma si nu am probleme cu somnul in general. Dar aseara, la fel, am avut un vis la fel de clar in care aparea un lantisor, iar in momentul in care l-am vazut mi-a trecut in vis un gand: "Are legatura cu Biblia".

In vis, lantisorul il primisem de la o persoana apropiata. Era de argint, un lantisor finut cu un pandantiv pe care aparea o fetita cu aripioare de ingeras si un baietel ce parea a fi opusul fetitei.

Imi puteti spune insemnatatea acestor vise si daca au intr-adevar legatura unul cu celalalt? Va rog din suflet!

Interpretare vis (0)

Adauga interpreatarea / comentariul tau

Incearca si tu sa interpretezi visul, parerea ta conteaza.
Mai multe pareri duc la o interpretare cat mai corecta a visului.

Interpretare simboluri care te-ar putea interesa:

interpretare-vise-baston.jpg - de lemn - persoana de ajutor de care va puteti folosi la nevoie, - de cauciuc - la…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Baston
interpretare-vise-sex.jpg Daca ati visat ca faceti sex cu persoana iubita: va asteapta neplaceri si certuri. Daca ati visat ca ati facut dragoste co…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Sex
interpretare-vise-femeie.jpg - buna intuitie, buna întelegere a unor situatii, creativitate, afectivitate, grija, romantism, vulnerabilitate; - pot fi simbolul partii mai fragile si…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Femeie
interpretare-vise-dezbracat.jpg Sa visezi ca esti dezbracat sugereaza frica ta ca ceilalti sa afle ceva despre tine si sa fii expus judecatii altora. Sa…
Mai mult despre acest simbol:   Dictionar de vise ~ Dezbracat

Vise interpretate

Vise neinterpretate

Interpreteaza-ti visul!

Afla acum semnificatia visului tau!

Descrie visul din noaptea trecuta sau oricare vis pe care doresti sa-l interpretezi si haide sa incercam sa-l interpretam impreuna. Astfel fiecare poate sa isi dea cu parerea si cu siguranta vom gasi o interpretare cat mai apropiata de adevar.

 Adauga visul tau!

Reclama

Parteneri